ID 0906054 Sommerbolig ved Galtesund

 


Faktaopplysninger

Avstand til badestrand        
 5 km
Størrelse boa 11/2 etg     ca
  57
Antall soverom 2
Antall sengeplaser 4 + 2
Antall bad Ett
   
Oppvaskmaskin Ja
Vaskemaskin Nei
Avstand til parkeringsplass 
 25 m
Gjesteparkering Ja
   
Avstand til sentrum 7 km
Avstand til butikk 4 km
   
Utemøbler og grill Ja
   
Røyking tillatt Nei
Husdyr tillatt Nei
   
ICE mobilt internett
Ja
Kr 250,- pr uke
 
TV Nei
Hytte i Arendal kommune
   

Beskrivelse

Sommerbolig med en sjønær beliggenhet i Galtesund med utsikt utover Galtesund mot Torungen fyrene. Sommerboligen ligger 6 meter over vannet på Langodden på Hisøy. Med båten tar det ca 5 minutter til Pollen og Arendal sentrum. Båten er en eldre på 14 fot med 9,9 hk. Med bil tar det ca 10 minutter til Arendal sentrum, og 5 min til nærmeste handlesenter.

En godt utstyrt og maritim innredet hytte. R
undt hytten er det en deilig, solrik terrasse med utemøbler. En trapp opp og dere har en kjempe terrasse med utemøbler, grill og en panoramautsikt til Galtesund. Her er det sol fra tidlig om morgenen og hele dagen.

Rett nedenfor hytten er det en liten plen og brygge. Fra bryggen er det badetrapp, her kan du ta morgenbadet. Gode muligheter for å fiske rett utenfor bryggen. Nærmeste offentlig badestrand er Stølsvika 5 km. Til butikk er det 4 km. Tomten grenser til et lite deilig friområde som har kveldssol. Parkering ca 25 m fra boligen.

Innhold:
1.etg: 
Kjøkkenkrok, spisbord med plass til 6 personer, kjøkken med komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, kaffetrakter og vannkoker. Dobbelt sovesofa i stuen og utgang til terrassen. Bad med dusj, toalett, håndvask og varmekabler i gulvet.

2.etg: Liten alkove med oppredningsplass, to små soverom med 2 enkle senger i hvert, sengene på de ene rommet kan settes inntil hverandre. På det ene soverommet er den ene sengen kun 185 cm lange. Skapplass.

Tomt:
Plen og brygge, friområde bak hytten som fritt kan benyttes. 

Aktiviteter:
Det er flott å ta båten ut til Mærdø som har nydelige sandstrender og en liten kafé, og ellers rundt omkring i skjærgården. Det er ca 20 minutters kjøring til Grimstad, og ca 45 minutters kjøring til Dyreparken. Ellers har Arendal mange spennende opplevelser i hele sommer. Fine fiskemuligheter. Info om Arendal klikk her....

Merknader:
Lintøy, håndklær, oppvaskkluter, papirhåndklær og toalettpapir må leietaker selv ta med. Her er ikke tv, men en radio.  Det kan være anleggsvirksomhet i området nord for huset. Tilgang til internett kan ordnes når dere kommer og koster kr 250,- pr uke. Ukeprisen er inkl sluttrengjøring på kr 12 500 pr uke.


Utstyr

Komfyr                          v
Kjøkkenmaskin  
Blender  
Stavmikser v
Mikroovn
Kjøleskap
Dypfryser 30 l
v
Kaffetrakter v
Vannkoker v
   
Oppvaskmaskin v
Vaskemaskin  
Tørketrommel    
   
Spisebord til 6 personer v
  v
Grill og utemøbler v
Båt med påhengsmotor v
   
Radio v
   
   
Internett ICE mobilt
 v
koster kr 250 pr uke  
   
   


Utleiekalender og Booking


Booking prosedyre

 • Klikk på den uken du ønsker å bestille.
 • Reserver uke/uker eller antall dager.
 • Marker den dagen du ønsker å komme, antall dager du ønsker å leie til og med dagen før avreise.
 • Klikk på knappen for reververte dager
 • Da kommer prisen frem
 • Fyll ut skjemaet og bestille eventuelt ekstra tjenester
 • Klikk på Neste steg
 • Les gjennom leiebetingelsene
 • Godta betingelsen og send bestilling


  Bekreftelse på din bestilling sendes til din mailadresse umiddelbart og du har 24 timer på deg før du må innbetale forskuddet som normalt er 25% av leiebeløpet. Ønsker du og avbestille må dette gjøres skriftlig innen 24 timer fra bestilling.

  I bekreftelsemailen finner du også link til veibeskrivelsen som du bør skrive ut og ta med deg når du kommer.

  I veibeskrivelsen finner du all informasjon du trenger for å finne frem. Her er også telefonnummeret til kontaktpersonenen som du må kontakte noen dager før annkomst.
Avstander

Kolonial på His 4 km.

Kjøpesenter i Arendal 7,3 km.

Avstander til:

Grimstad 19 km

Arendal 7,3 km

Oslo 267 km

Stavanger 294 km

Dyreparken Kristiansand 54 km

Den lille dyrehage Brokeland 54 km


   


Populære

opplevelser
   

 

Opplevelser i nærområdet

Staubø kultursenter


Stubø kultursenter ligger på Tverdalsøya. Her er det muligheter for å kjøpe billedkunst, brukskunst, høre på konserter, hygge seg på kafèen eller rett og slett nyte en is med bena i vannkanten. Kommer du med båt har vi en stor brygge du kan legg til. Parkering for bil på anvist sted like før nedkjøringen til Staubø kultursenter.

Bjellandstrand Gård


Bjellandstrand Gård ligger 10 minutter fra Arendal sentrum, midt i Sørlandets vakreste natur ute i havgapet på Tromøy. Her finner du en sjarmerende kafé, gårdsbutikk og fantastiske uteområder. Vi serverer lune lunsjretter, pizza fra vedfyrt bakerovn og stor buffet hver søndag med hyggelige priser for hele familien.

Jernverksmuseet


Næs Jernverksmuseum er et autentisk industrimiljø med røtter tilbake til 1600-tallet. Storelva som renner tvers gjennom museumsområdet var kraftkilden som drev blåsebelger, hammere, turbiner og maskiner. Alle de viktigste bygningene som utgjorde et gammelt jernverk er bevart. 

Lundberg Planteskole


Lundbergs planteskole ligner ikke på noe annen planteskole. Her kommer kunder
"bare for å se". De har med seg kaffe og spiser boller på hagebenkene. De klør bikkja på magen og redder huskatten ned fra trærne. Legg turen til Lundbergs Planteskole du også og opplev virkelig gjestfrihet fra vertskapet.

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.