Her finner du et utvalg av våre hytter, hus og leiligheter som vi leier ut. Det er laget et detaljert prospekt for hver hytte med bilder, bookingkalender og karthenvisning til hvor den enkelte hytte er plassert. Alle hytter som vi formidler er kvalitetssikret av oss og de må holde den standarden vi krever når det gjelder utrustning og sikkehet.

Det er brannvarsler i alle rom unntatt våtrom, minimum ett brannslukningsapparat i hver etasje.

Enkelte hytter har obligatorisk sluttrengjøring, eller du kan leie til vask ved avreise. I prospektet står det også om eieren leier ut lintøy. Depositumet du betaler til eier/kontaktperson ved ankomst tilbakebetalers ved avreise. Det følger båt med fleste hytter og da er der alltid en svømmevest i hver vektklasse.Gaustatoppen

ID 082603 Leilighet Kilen Gaustablikk med utsikt mot Gaustatoppen

Lys og pen endeleilighet med 3 soverom og 7 sengeplasser, stort bad, terrasse, utebod og parkering 20 m fra døren. Leiligheten ligger i andre etasje med utsikt mot Gaustatoppen. Du kan spenne på deg skiene og renne rett ned i løypenettet. 

Link til prospekt klikk her....

Groos

ID 0904073 Ferieleilighet på Groos i Grimstad

Groos er en av Grimstads mange fine offentlige badestrender. Her er også Groos sommerrestaurant like i vannkanten hvor du kan få kjøpt deg forfriskninger og mat i ypperste klasse. I 1. etasje med utsikt mot sjøen ligger denne ferie leiligheten. Kun et hopp og et lakk så er du på standen. Ønsker du deg en bytur så er en liten spasertur på kun 2 km inn til sentrum.

Link til prospekt klikk her....

ID 0906002 Hytte i sjøkanten på Gartha

Gartafjorden hyttefelt ligger lunt og solrikt til mellom Arendal og Tvedestrand. Hytten er bygd i 2003 og ligger like ved sjøen med utsikt innover Tromøysund. 
Det er terrasse ved inngangen og foran hytten mot sjøen. Her er utemøbler og grill.

Link til prospekt klikk her....

Leilighet på Bota

ID 0906008 Leilighet på Bota

Enkel og grei leilighet, kun 300 m til Bota brygge hvor man kan ha sitt morgenbad. Leiligheten ligger ved veien som går over Tverrdalsøya til Bota. 

Ved Bota brygge ligger båten og venter på deg.

Link til prospekt klikk her....

Galtesund

ID 0906054 Sommerbolig ved Galtesund

Sommerbolig med en sjønær beliggenhet i Galtesund med utsikt utover Galtesund mot Torungen fyrene. Sommerboligen ligger 6 meter over vannet på Langodden på Hisøy. Med båten tar det ca 5 minutter til Pollen og Arendal sentrum. Båten er en eldre på 14 fot med 9,9 hk. 

Link til prospekt klikk her....

Hytte på Gartha

ID 0906105 Usjenert hytte på Gartha

Usjenert hytte som ligger flott til med utsikt utover Tromøysund. Gartha hyttefelt er opparbeidet med felles  båtplasser og badestrender.  Det er aldri langt til aktiviteter og oppleveleser. Gartha ligger mellom Tvedestrand og Arendal

Link til prospekt klikk her....


Hytte i kilsund

ID 0906130 Usjenert hytte i Kilsund

Dette stedet heter Solborg og det er med rette for her er det sol fra tidlig morgen til seine kveld. Hytten ligger opp fra sjøen med fin utsikt utover Blekestrandfjorden. Dette er endel av Sørlandsleia som går fra Arendal til Tvedestrand. Nede ved sjøen er egen brygge hvor barna kan fiske etter krabbe å bade og kose seg. Det følger med en landstedsbåt.

Link til prospekt klikk her....

Skipperhus i Lillesand

ID 0927021 Skipperhus sentralt i Lillesand 

Ønsker en byferie i Sørlandsperlen Lillesand?

Stort Skipperhus står og venter på deg sentralt i Lillesand. Her er god plass med 4 sovrom og to bad + en trivelig bakgård. 

Link til prospekt klikk her....ørret

Bjørkheimstølen på Vaset i Valdres

Ønsker du å oppleve hvordan det er å ha ferie på en gammel seter?

Er svaret JA. Da er dette stedet for deg. 
Bjørkheimstølen var en falleferdig seter som er totalrenovert og satt i stand slik den var for 70 år siden. På setrene rundt er det full aktivitet om sommeren med kuer og sauer, her kan du også kjøpe nysilt melk, rømme, ost og smør.


Link til prospektet klikk her......
Har du lyst på en Vestlandstur??
Ta turen til Sveio midt i leio, her kan du leie flotte rorbuer med egen båt.
Opplev Haugalandet og kystområdet i Bømlofjorden.

www.sveioferie.no